Img 8574

Svijeće i difuzeri Aryja, koje odnedavno imamo u ponudi knjižare, dolaze u predivnim kombinacijama mirisnih nota poput senzualne kombinacije ylang ylanga, nerolija i pačulija, osvježavajućeg zagrljaja grejpa i limete ili pak zemljane kombinacije vetivera, ružinog drveta i bora. No osim divnog prirodnog mirisa i veganskog voska, ove svijeće imaju priču o svom nastanku...

Iza predivnih svijeća Aryja stoje majka i kći, Lina i Jenny, koje su 2014. u Suffolku pokrenule proizvodnju prirodnih mirisa za dom. Kombinirajući znanost i umjetnost, projekt su pokrenule doslovno u svojoj kuhinji zahvaljujući iznenadnom nestanku struje.

Otpočetka su imale viziju omogućiti jednostavnu, etičku i osviještenu kupnju mirisa za dom. Osnovale su društveno odgovornu tvrtku, koristeći 100% čiste prirodne sastojke  bez kemikalija i sintetike i dovele  prirodu u naše domove. Mješavine mirisa ovih divnih svijeća podižu raspoloženje uz gotovo terapeutski učinak, kreirajući sveti kutak gdje god da ih postavite u svojem domu.

Budući da su napravljene od voska od repice, svijeće Aryja gore duže od parafinskih svijeća i proizvode pritom manje čađi. Vosak od repice je, uz to, i biorazgradiv, a staklenku svijeće možete oprati i prenamijeniti za druge svrhe.

Svi proizvodi s potpisom branda Arya veganski su i ručno rađeni. Važno je spomenuti da prodajom proizvoda, Lina i Jenny podržavaju udrugu Women for Women International i njihove programe namijenjene ženama u ratom pogođenim zemljama, koji ih osnažuju i educiraju kako bi samostalno mogle ostvarivati prihod za sebe i svoje obitelji.

Svijeće imaju nevjerojatnu moć stvoriti divnu i ugodnu atmosferu u vašem domu. Lina i Jenny žele da vam njihove svijeće pomognu  da se opustite i uživate u malim trenucima, a njihov miris da vas u mislima vrati u neke sretne prošle trenutke. Dodatan užitak pruža činjenica da  kupnjom svake svijeće nekome pružate pomoć i priliku da poboljšaju svoj život.

Potraži ponudu Aryja svijeća u našoj knjižari kao i na linku -  proizvodi Aryja.