Joga   manduka   prostirke

Legendarni Manduka Black Mat® PRO (ranije poznat kao Black Mat) već se 15 godina smatra najboljom prostirkom za jogu na svijetu i možete ju kupiti u našoj knjižari., a ima doživotnu garanciju!

Manduka, Jade, Eco Yoga i Dhanur imena su koja garantiraju visoko kvalitetne, udobne, lagane, izdržljive i ekološke prostirke za jogu.
Legendarni Manduka Black Mat® PRO (ranije poznat kao Black Mat) već se 15 godina smatra najboljom prostirkom za jogu na svijetu i možete ju kupiti u našoj knjižari., a ima doživotnu garanciju! Ova prostirka je održiv i prema okolini prijateljski izbor jer se u proizvodnji koristi samo ekološki certificiran PVC i ne zagađuje okoliš. Gustoća materijala, debljina, neusporediva udobnost, mekoća, jednostavan i elegantan dizajn omogućit će vam da se usredotočite isključivo na vježbanje. Black Mat® PRO i PROlite prostirke su iste kvalitete, a razlikuju se težinom, debljinom i bojom. eKO Lite prostirke objedinjuju značajke prirodne prešane gume i udobnost teksture morske trave, izdržljivost i lagani, za putovanja prikladan dizajn. Ove prostirke ne ostavljaju trag na odlagalištima otpada, te su idealne za ljude koji misle na budućnost naše planete i vježbaju jogu i na putu. Kod nas ćete pronaći i fantastične prostirke DHANUR, JADE I ECO YOGA koje su ujedno i biorazgradive!

Namaste. :)