Snaga ljudskih vrlina
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Pridružite nam se na promociji nadahnjujuće knjige "Snaga ljudskih vrlina" mladog psihologa Nikole Greba!

Gosti: Matej Sakoman, psiholog, poslovni trener, konzultant i savjetnik za ljudske potencijale
Josip Žuljević, programer softwarea
Nataša Ozmec, urednica knjige
Nikola Greb, autor 
Moderatorica: Vlasta Prohaska Jarec

srijeda, 4.3. 2020. u 19 sati
Hoću Knjigu Megastore
Bogovićeva 7

Ulaz slobodan.  Promotivna cijena knjige 

Nikola Greb napisao je praktičnu i vrlo korisnu knjigu o snazi ljudskih vrlina u kojoj spretno povezuje znanstveno utvrđene činjenice s praktičnim savjetima, anegdotalne priče s introspekcijom te pitanjima za razmišljanje i preporukama navodeći nas da doista potaknemo ono nabolje u sebi.

Tako jedinstvena knjiga pitkim i jasnim stilom upoznajte čitatelja sa složenim gradivom, a istovremeno nas snažno motivira da osnažimo sebe i učinimo svoj život kvalitetnijim. Na taj način potaknut ćemo i pozitivne promjene u neposrednoj okolini, što je, između ostalog, motiviralo autora da napiše ovu knjigu.

Uz dovoljno sretnih pojedinaca koji njeguju univerzalne ljudske vrline i društvo će se promijeniti na bolje. 

Prilikom pisanja knjige osnovna teza mi je bila da svaki čovjek ima potencijal za promjenu nabolje te da će svijet biti bolje mjesto ako kritična masa ljudi oslobodi taj potencijal. Nigdje to nisam eksplicitno naglasio, ali nadam se da sam uspio prenijeti tu tezu kroz svaku od priča.
Nikola Greb

Nikola Greb rođen je 1993. u Zagrebu. Bavio se šahom, borilačkim vještinama, a vrlo brzo se počinje zanimati za filozofska pitanja i ljudsku prirodu. Odlučuje se za studij psihologije te se na trećoj godini sve više počinje zanimati za primjenu psiholoških znanja i vještina u praksi te pojačava svoje aktivnosti izvan fakulteta. Preddiplomski studij završava na Hrvatskim studijima, a diplomski završava na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
Tijekom fakulteta pokrenuo je jedan od najvećih šahovskih klubova za rad s mladima u Hrvatskoj s dvojicom prijatelja, volontirao je u nekoliko studentskih organizacija, ostvario zapažene rezultate na nekoliko studentskih natjecanja te sudjelovao i uspješno vodio više od 20 lokalnih, nacionalnih i međunarodnih projekata.
Trenutačno radi kao savjetnik za prodaju i ljudske potencijale u jednoj hrvatskoj IT tvrtki, a slobodno vrijeme provodi u učenju, čitanju, pisanju, volontiranju te općenito osobnom razvoju.