Fb cover mentorske priče
Autor Vlasta Prohaska

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na promociju knjige Petra Mandića “Mentorske priče” u izdanju Planetopije, a koja će se održati u srijedu 22. svibnja u 18:00 u Makronovi, Ilica 11/1, Zagreb.

Na promociji će govoriti:
Nataša Ozmec, urednica knjige
Borna Lulić, poslovni trener i coach
Jadranka Boban Pejić, suvlasnica i direktorica Biovege
Petar Mandić, autor

Moderatorica: Vlasta Prohaska

“Zamislite da imate vještine koje ne zastarijevaju, već naprotiv, čija vrijednost raste kako raste vaše iskustvo. Upravo su takve mentorske vještine, a ovo je poziv da im se pridružite na putovanju kroz učenje ovih vještina.”
Petar Mandić

Petar Mandić već se više od dvadeset godina bavi poslovnim razvojem, a specijalizirao se za područje mentorstva i coachinga, te razvoj karijera i emocionalne inteligencije, storytelling i sistemsko mišljenje. U prvoj knjizi o mentorstvu na hrvatskom jeziku, na originalan i dinamičan način objašnjava što je mentorstvo, koje su njegove koristi I način primjene te daje nezaobilazne alate i praktične savjete za sve one koji se žele u njemu okušati. Uz jedinstvenu kombinaciju priča i praktičnih znanja, autor nam pokazuje da je mentorstvo, još od antičke Grčke i božice Atene – prvog poznatog mentora – ključni čimbenik profesionalnog i osobnog razvoja.

„Bez obzira na to iz kojih razloga ste odlučili pročitati ovu knjigu, u jedno sam sigurna: kad je pročitate, nećete biti ista osoba kao kad ste je počeli čitati.“
Iz predgovora Jadranke Boban Pejić

Ulaz besplatan. Promotivna cijena knjige na promociji.