Planetopija maja 126

Pod još jednim duhovitim sloganom "Tko iličari zlo ne misli" 12. i 13. 6. održat će se Projekt Iica Q'ART u kojem sudjeluje i naša Knjižara Planetopija!

 

U subotu radimo duže, a u nedjelju ...

12. 6. subota, 9 - 20 sati
13. 6. nedjelja, 10 -15 sati

A što vas očekuje

Uz puno divnih knjiga svih žanrova te eko-gift proizvode u redovnoj ponudi, pogledajte i koji su naslovi na našem redovnom mjesečnom sniženju.   

DRUŽENJE S MAJOM BREKALO U NEDJELJU u 11 sati

Prošla je godina dana kako smo objavili kuharicu Moja sretna hrana Maje Brekalo. Malo je reći da je knjiga doživjela velik uspjeh. Mjesecima je bila, i još uvijek je, na samom vrhu najprodavanijih kuharica u Hrvatskoj, nekoliko mjeseci zaredom #1. Uz ovaj uspjeh, vaši komentari i oduševljenje receptima bili su zaista trešnja na vrhu torte. 

Povodom prvog rođendana Moje sretne hrane, u nedjelju, 13. 6. Majinu kuharicu moći ćete kupiti na sniženju - 20% u našoj knjižari i na webu. 

A Maja će taj dan potpisivati kuharice ispred naše knjižare od 11 do 12 sati!
Slobodno ponesite i svoje već korištene i dobit ćete personaliziranu posvetu. To je prilika i da Maju pitate sve što želite, a tiče se kuhanja i zdravog življenja!

Obratite pažnju na skoro darivanje kuharice na našem Instagram profilu. 

Ako naručujete kuharicu putem web-shopa, a želite da vam se Maja potpiše, u postupku kupovine u rubrici "Napomena" naznačite tu želju kao i ime na čije glasi posveta. 

 

Dođite na Projekt Ilica: Q'ART i uvažavajući sve epidemiološke mjere, uživajte u kulturnom i umjetničkom sadržaju u srcu grada.