L kendall the kale unit 4 (20)
Autor Promo

Oli&Carol je mlada kompanija iz Barcelone čije su osnivačice dvije sestre – Olimpia i Carolina. Njihova je strast proizvodnja igračaka od prirodnih materijala pri čemu pomno paze na održivost i brigu o okolišu. Nas su posebno oduševile grickalice za bebe u obliku voća i povrća zbog kojih i jedan „obični“ list kelja ili rotkva izgledaju vrlo primamljivo –  bebe ih obožavaju. 

Brend Oli&Carol postao je poznat upravo po žvakalicama za zube od prirodne gume od kaučuka. Osim što su lijepe, ne sadrže nikakve štetne tvari, a ambalaža je u potpunosti od kartona, bez imalo plastike. Nije čudo da se prodaju u 80 zemalja svijeta, a možete ih pronaći u našoj knjižari i webshopu jer smo prepoznali vrijednost ovog proizvoda.

Zašto su tako posebne?

Izbijanje prvih zubića kod bebe ne mora biti stresno, ako imate dobrog pomagača. Oli&Carol žvakalice od prirodne gume različitih su tekstura te ublažavaju bol desni prilikom izbijanja zubića. Dizajnirane su u obliku voća i povrća pa su bebama vrlo privlačne te ih rado uzimaju u ruke i grickaju. Osim kao pomoć pri rastu zubića, idealne su i za igru prilikom kupanja. Za razliku od većine gumenih igračka, Oli&Carol žvakalice  izrađene su iz jednog komada gume, bez spojeva i rupa tako da se na njima, čak i ako ih držite u kupaoni, neće razvijati bakterije i plijesan.

Odlična vijest je i ta da Oli&Carol žvakalice nisu igračka kratkog vijeka trajanja. Nakon što zubići narastu, dijete se njima može igrati prilikom kupanja ili ih može koristiti kao igračku koja glumi namirnicu u dječjoj kuhinji. Mogućnosti je pregršt i stoga ih vole i djeca i roditelji.

Ove divne grickalice Olie&Carol možete naći u našoj knjižari u obliku rotkvice, brokule, trešnje, mrkve, lubenice, kelja, maline i borovnice.

Napravljene su od stopostotnog prirodnog lateksa dobivenog iz drveta kaučukovca te ručno obojane sigurnim i prirodnim bojama.

Ekološke, biorazgradive i prijateljske prema okolišu. Netoksične; bez BPA, PVC-a, ftalata i nitrosamina.

Antibakterijske i visoko higijenične.

Mekana i jednostavne za držanje te sigurne za žvakanje.

Koriste se kao žvakalica, igračka pri kupanju, namirnica u dječjoj kuhinjici… Stimulira bebina osjetila te umiruje bolne desni.

Ručno rađene, s posebnom pažnjom posvećenoj svakom detalju.

Kao društveno odgovorna kompanija, Oli&Carol posvećuje veliku pažnju brizi za sve one kojima treba pomoć pa tako dio prihoda izdvaja za projekte kao što su potpora obrazovanju djece u Indiji i potpora udrugama za istraživanje raka kod djece. Također, pomažu i očuvanju okoliša tako što dio prihoda doniraju za očuvanje oceana.