Sanja toljan predavanje pula
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Što o uzrocima i rješenjima problema sa štitnjačom kaže Anthony William poznatiji i kao Medicinski medij, te kako ovu metodu i rješenja problema objašnjava dr. Sanja Toljan, saznajte na predavanju u Puli. Osim o predavanje, saznaj više i o radionici. 

utorak 17.9. u 18 sati

O Medicinskom mediju i zdravoj štitnjači – uzroci i rješenja / dr. Sanja Toljan iz poliklinike Orlando

Gradska knjižnica i čitaonica Pula, Kandlerova ul. 39

Ulaz besplatan

Imate li problema sa štitnjačom, niste sami. Kao i većina ljudi, vjerojatno pretpostavljate da je riječ o kroničnom oboljenju koje je nužno doživotno kontrolirati lijekovima. U svojoj uspješnici Medicinski medij: Zdrava štitnjača, Anthony William tvrdi kaže da to ne mora biti tako. On kaže da je štitnjača dragocjeni organ s nevjerojatnom sposobnošću rehabilitacije te da ju je moguće iscijeliti pravilnom prehranom, ljekovitim biljem i dodacima prehrani kao i redovitom primjenom tehnika koje opisuje u svojoj knjizi.

Što možete učiniti? Kako možete pomoći sebi i svojim bližnjima kad je u pitanju zdravlje štitnjače? Dr. Sanja Toljan ispričat će vam puno toga o te pristupu Anthonyja Williama kao i o njezinu osobnom iskustvu u radu s klijentima. Zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta, preporučeno je doći ranije kako biste osigurali mjesto.

Na predavanju promotivna prodaja svih knjiga Anthonya Williama Zdrava štitnjačaHrana koja mijenja životMedicinski medij te najnovije knjige Zdrava jetra, kao i drugih Planetopijinih naslova. 
Zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta, molimo Vas da dođete na predavanje ranije. 

Sanja Toljan dr. med,. specijalistica anesteziologije svoju je medicinsku edukaciju proširila na upotrebu sigurne i djelotvorne hormonske nadomjesne terapije. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju Orlando prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem. Autorica je nekoliko knjiga o hormonskom zdravlju – Čudesna moć hormonaŽene u hormonskoj ravnotežiMuškarci u hormonskoj ravnoteži.

 

28.9. radionica / 11-14 sati 

CJELOVITA PREHRANA ZA ZDRAVLJE ŠTITNJAČE u organizaciji Makronove

Predavačice: Željka Fordren Jambrešić (Makronovina učiteljica kuhanja) i Anita Kušić (bio&bio edukatorica)

Više infomacija na linku https://bit.ly/30nTAPa