391745325 816777460450863 7706842214233334163 n (1)
Autor Vlasta Prohaska

Pridružite nam se u Splitu na predavanju i predstavljanju knjige „EGO, LJUBAV, ISTINA: kako utišati ego i pronaći vlastitu svrhu“ Zorana Salopeka, u ponedjeljak, 18. 3. u 18 sati u Knjižnici Marka Marulića! 

Evo što vas očekuje

 

Pridružite nam se u Splitu na predavanju i predstavljanju knjige EGO, LJUBAV, ISTINA – kako utišati ego i pronaći vlastitu svrhu Zorana Salopeka!

 

Zoran Salopek autor je novog bestselera Ego, ljubav, istina, nakon što je njegova prva knjiga Neboder života, u kojoj je ispričao svoju životnu priču o dubokoj osobnoj transformaciji i uspjehu usprkos vrlo teškim uvjetima u djetinjstvu, privukla veliku pažnju čitatelja u Hrvatskoj ali i regiji.

Autor, mentor, predavač, uspješan poduzetnik i investitor rado ističe kako je uspio u poslovnom svijetu i ostvario se privatno jer je prevladao vlastite nezrelosti, slabosti i strahove.

Osvještavanje i utišavanje ega, emocionalna inteligencija i sazrijevanje, sprečavanje i uklanjanje patnje, otkrivanje vlastitog puta, samorealizacija i uspjeh, teme su njegovih knjiga, ali i teme o kojima drži predavanja te govori u podcastima koji su postigli iznimnu gledanost.

Pozivamo vas na zato na inspirativno predavanje i promociju knjige u Splitu te otkrijte jedinstvene uvide Zorana Salopeka o egu, ljubavi, istini i suočavanju s vlastitim slabostima.

Pridružite nam se u ponedjeljak 18. 3. u 18 sati u Gradskoj knjižnici Marka Marulića, Ulica slobode 2, Split. 

Ulaz slobodan. Promotivna cijena knjige.

 

Kada se prestanemo baviti time što volimo i što ne volimo, i što želimo i što ne želimo, nestat će patnja. Želje nestanu, potrebe nestanu, očekivanja i vezivanja nestanu. I želim vam tu ljepotu spoznaje života u svjesnosti, života u emocionalnoj zrelosti i života bez patnje. Želim vam spoznaju zahvalnosti koju osjećamo samo zato što postojimo, povlaštenosti jer se možemo brinuti o drugima i motivaciju posvećenosti svog života stvaranju. Kad steknemo jasnoću i shvatimo da su naše okolnosti samo kulisa teatra koji je tu da bismo pomoću njega otkrili vlastitu svrhu i ispunili je, obuzima nas stanje svjesnosti koje je zarazno i koje će, kad dobije zamah, omogućiti promjene koje već dugo čekamo.