22
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Dragi prijatelji,

zbog nastalih okolnosti i pridržavanja mjera prevencije širenja virusa COVID-19, odgađamo najavljeni ciklus naših 'Planetopijinih srijeda' za jesen. 

Ostajte dobro, brinite o sebi i jedni o drugima. Do skorog viđenja, toplo vas pozdravlja vaša Planetopija

Gdje: Makronova, Ilica 11/1

Kada: u 19 sati

Ulaznice (20 kn) možete kupiti unaprijed kod nas u knjižari Planetopija ili neposredno prije predavanja u Makronovi. 

Raspored

18.3. NEBODER ŽIVOTA – priča o osobnom razvoju i uspjehu, Zoran Salopek

Ako izgradiš sebe, sve što želiš doći će, krilatica je Zorana Salopeka koji je svojom životnom pričom i knjigom „Neboder života“ oduševio brojne čitatelje. Njegovu metodu razvoja samosvijesti svatko može primijeniti u svim sferama života od posla, zdravlja, obitelji do osobnog zadovoljstva.

 

25.3. POTAKNI ONO NAJBOLJE U SEBI – razvojem vrlina do sretnijeg života, Nikola Greb

Iskrenost, altruizam, entuzijazam, timski rad, pravednost, poniznost... samo su neke od ljudskih vrlina. Razvijati ih nasušna je potreba današnjeg čovjeka i društva ako želimo sretnije živjeti. Autor knjige Snaga ljudskih vrlina psiholog Nikola Greb otkriva kako to izgleda u svakodnevnom životu.

 

1.4. BODY TEHNIKA - naučite slušati svoje tijelo, radionica s Ana-Marijom Jagodić Rukavina

Ponesite udobnu odjeću i dođite na jedan izvanredan sat s Ana-Marijom Jagodić Rukavina, autoricom jedinstvene Body tehnike. Na ovoj pokaznoj radionici, upoznat ćete 8 zakona tjelesnog zdravlja prema filozofiji Body tehnike koje je moderan čovjek zaboravio te isprobati vježbe kojima se pobuđuju prirodni procesi protočnog i vitalnog organizma. 
Broj mjesta za ovu radionicu je ograničen!

 

8.4. DUHOVNA ENERGIJA LIDERA KAO POKRETAČ DRUŠTVENIH PROMJENA - od politike do sporta, autorica Iva Mia Krušlin, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, prof. dr. sc. Zoran Kurelić, dekan Fakulteta političkih znanosti

Lider s visokom razinom duhovne i mentalne energije je nesebičan lider koji njeguje svoje unutarnje stanje i donosi odluke u skladu sa savješću i za dobrobit društva.  U politici, sportu, ekonomiji ili privatnom životu, ispravno moralno vodstvo je nužno za napredak svih nas. O konceptu nesebičnog vodstva te teoriji i praksi mindfulnessa govorit će autorica knjige, izbornik Zlatko Dalić i dekan Fakulteta političkih znanosti.

 

22. 4. MOĆ SOBNOG BILJA -  mini radionica s Dnevnom dozom biljaka

Super zanimljive priče o sobnim biljkama uz razne korisne i praktične savjete kako brinuti o njima. Presađivanje, pelcanje, izrada ispravnog supstrata za kaktuse i popularne sukulente, ispravno presađivanje biljke iz plastične u glinenu teglu – pokazno, praktično, zabavno i s puno ljubavi!

 

29.4. AROMATERAPIJA  moćni pripravci za žensko reproduktivno zdravlje, Saša Radulović

Aromaterapija pruža veliku podršku kod liječenja i ublažavanja brojnih tjelesnih, mentalnih i emocionalnih tegoba. Jedan od vodećih domaćih stručnjaka podijelit će s nama praktične savjete za primjenu terapije kod upala, cisti, virusnih infekcija i drugih tegoba ženskog reproduktivnog sustava.

 

13.5. ZALJUBLJENA U HRANU I ZDRAVLJE – večer inspiracije s kulinarskom instagram zvijezdom Majom Brekalo

Ispričat ću vam više o svom načinu prehrane, kako mi je pomogao da se iscijelim, održavam dobro zdravlje, vitalnost i mladolikost i u četredestima, napisala je Maja Brekalo, food-bloggerica s više od 165.000 pratitelja na društvenim mrežama. Majina prva kuharica povod je za razgovor o hrani, vitalnosti i zadovoljstvu.