Podcast web brekalo 2

O hrani koja nas čini sretnima, životnim odabirima, kulinarskim savjetima i knjigama - otvoreno i iskreno s autoricom hit kuharica Majom Brekalo!

Još kao djevojčica Maja je voljela boraviti u kuhinji i eksperimentirati. Ta je ljubav nije napustila ni kasnije, pa je i uz obitelj i posao stjuardese pronalazila vrijeme za istraživanje i edukaciju o prehrani baziranoj na cjelovitim namirnicama biljnog porijekla.
Zatim je slijedeći srce pokrenula svoj blog. Uslijedio je i profil na društvenim mrežama koji je ubrzo postao iznimno popularan, a onda je ostvarila i svoj san da postane autorica kuharica. A obje su zbirke recepata - Moja sretna hrana i Moji sretni kolači - postale pravi hitovi!
Maju zdrava i ukusna hrana doista čini sretnom. Taj osjećaj uspjela je prenijeti na brojne ljude oduševljene njezinim receptima, koji uspijevaju iz prve čak i manje vičnima u kuhanju.

O svom životnom putu, hrani, kulinarskim savjetima, grahu koji odlično ide u kolače, ali i knjigama koje čita, saznajte više u ovoj epizodi Planetopijinog podcasta.

Razgovor vodila: Vlasta Prohaska
Uvodna glazba: Darko Rundek
Oblikovanje zvuka: Davor Rocco