Preview
Autor Vlasta Prohaska

Bilježnice čuvaju naše ideje - i tako bi trebale izgledati. To je razlog zašto njemački brand Nuuna osmišlja bilježnice koje nisu samo namijenjene za zapisivanje ideja, već ih i same sadrže! Od sada ih možete naći i u našim knjižarama!

Ove predivne bilježnice napravljene su s namjerom da ih ispunite svim idejama koje vam padnu na um; dojmovi, misli, zabilješke o raspoloženjima ili skice za vaše osobne želje, snove i projekte. Svakim zapisom kao i mrljom od kave ili čaja, bilježnice postaju tim više osobne i dragocjene!

Ekipa koja stoji iza ovog branda bilježnica voli dizajn i estetiku pa zato izgledu i koricama svake bilježnice pristupaju jako pažljivo -  primjenjuju različite tehnike tiska, metalne efekte na koricama, efektne uzorke, boje i, naravno, upotrebljavaju prvoklasni papir kako bi dobili ne samo bilježnicu, već pravi mali kolekcionarski predmet.

Bilježnice su tiskane i uvezene u Njemačkoj i prodaju se diljem svijeta u konceptualnim, dizajnerskim i modnim trgovinama, muzejskim trgovinama, kao i high end odjelima robnih kuća i premium knjižarama.

 

Karakteristike Nuuna bilježnica

• proizvedene prema najvišim standardima

• papir iz održivo gospodarenih šuma

• boje na bazi biljnih ulja

• podrška programima pošumljavanja

Pregledajte ponudu Nuuna bilježnica u našim knjižarama na linku