Img 3983

Dragi prijatelji,

zbog nastalih okolnosti i pridržavanja mjera prevencije širenja virusa COVID-19, odgađamo najavljeno predavanje Zorana Salopeka u sklopu 'Planetopijinih srijeda', kao i cijeli ciklus.

Pravovremeno ćemo vas obavijestiti o novim terminima. 

Ostajte dobro, a do skorog viđenja, toplo vas pozdravlja vaša Planetopija

 

Zoran će na predavanju u sklopu cilkusa Planetopija srijedom u Makronovi objasniti kako je, odrastavši u vrlo teškoj životnoj situaciji, sam došao do ove metode, a potom će nas, korak po korak, provesti kroz osnovne koncepte i pojmove. Uz slikovite primjere poput 'priče o neuspjehu' saznat ćemo da ne moramo učiniti sve što mislimo da moramo, provjerit ćemo jesmo li ziheraši i koliko nam je zaista važno biti u pravu te kakve su posljedice takvih uvjerenja. Bit će riječi o nevezivanju, razlikovanju iluzija od očekivanja, o tehnikama '5 principa' i 'čišćenje - samoispitivanje'. Na kraju, osvijestit ćemo događa li se nešto nama ili za nas, i potvrditi najvažniju valutu samosvijesti – zahvalnost.

"U nebrojenim razgovorima koje sam vodio s poslovnim partnerima, prijateljima, poznanicima, mogao sam primijetiti da svi pokazuju izuzetan interes za temu samosvjesnosti i pritom se pitaju kako napredovati, kako se promijeniti, kako pročistiti svoje emocije, kako biti sretnija i zadovoljnija osoba? Puteva do promjene ima mnogo. Nismo svi isti, niti su nam životi isti, međutim svi smo povezani, svi imamo emocije i svi imamo probleme, ali ih možda ne rješavamo dovoljno korjenito i efikasno."
Zoran Salopek, Neboder života

Ova je metoda Zoranu Salopeku doslovno promijenila život, izvukla ga iz podruma i odvela do vrha nebodera. Pridružite nam se na Planetopijinoj srijedi i od našeg gosta Zorana Salopeka saznajte više iz prve ruke.

Srijeda, 18.3. u 19 sati

Makronova, Ilica 11/1, Zagreb

Ulaznice (20 kn) možete kupiti u Knjižari Planetopija, Ilica 68 ili nesporedno prije predavanja u Makronovi. Promotivna cijena knjige Neboder života i drugih Planetopijinih izdanja. 

O predavaču

Zoran Salopek se školovao u Zagrebu gdje je završio Agronomski fakultet na kojem je i magistrirao i radio. Veći dio slobodnog vremena provodio je putujući ruksakom na leđima i učeći o sebi, dovodeći vlastite emocije u ravnotežu te razvijajući vlastitu samosvijest. Nakon rada na fakultetu i privatnom sektoru uspješno se upustio u razvijanje vlastitog biznisa  u turizmu, poljoprivredi, građevini i investicijama, no najveće zadovoljstvo našao je u prenošenju znanja koje je i njemu pomoglo. Tema njegovog prvijenca je osobni razvoj, koji uspješno primjenjuje kao poduzetnik, investitor i obiteljski čovjek.