Moomini i opasno putovanje

Moomini - bezbrižna i pustolovna obitelj skandinavskih trolova - glavni su likovi u knjizi finske književnice Tove Jansson.

Sada ih u kombinaciji sa slikovnicom Opasno putovanje možete kupiti s 15% popusta. Prilika vrijedi samo za kupnju u našoj knjižari, Ilica 68, i traje do 31.10.  
 

Moomini su glavni likovi popularnih knjiga, stripova i crtića koje je osmislila ilustratorica i dizajnerica iz Finske, Tove Jansson. Radi se o preslatkoj okruglastoj obitelji vilinskih bića sa surlicama zbog kojih pomalo nalikuju na vodenkonje. Odvažna i bezbrižna obitelj Moomin živi u istoimenoj dolini u kojoj se, zajedno sa svojim živopisnim prijateljima, upuštaju u brojne avanture.

Po likovima je stvoren i crtić, a finski brand Lovi napravio je unikatne razglednice od drveta koje u sebi sadrže glavne likove koje možete složiti i pretvoriti u igračke te drveni dekor u obliku simpatičnog Moomina koji će razveseliti svaki prostor, posebice vaših mališana. 

Bilo koji od ova dva proizvoda u kombinaciji sa slikovnicom Tove Jansson Opasno putovanje  donosi vam 15% popusta na ove artike.

Popust se primjenjuje samo na kupnju u našoj knjižari, Ilica 68, ne i za kupnju putem webshopa.