Untitled 1 (2)

S velikom tugom zbog preranog odlaska opraštamo se od naše drage autorice i učiteljice prirodne prehrane Maje Kefeček Basta.

S Majom smo dijelili poslovni put od 2013. kada smo objavili prvu njezinu kuharicu Kruh i peciva. Tijekom sljedećih godina objavili smo ih još pet. Maju smo upoznali kao znatiželjnu, bistru, radišnu mladu ženu iz koje je prštala ljubav za istraživanjem i kreiranjem recepata. Dugi niz godina educirala se na području prirodne prehrane, a potom počela i sama voditi radionice kuhanja. Radila je to radosno, pažljivo i s energijom koja je motivirala polaznike, a njezina su jela svima polazila od ruke na radost onih koji bi ih kušali.

Tijekom godina postala je iskusna autorica s receptima koji su bili podjednako odraz pomnog promišljanja u stvaranju balansiranih ukusnih jela biljnog porijekla koliko i njezine osobnosti, koja će nam svima beskrajno nedostajati.

S tugom, ali i zahvalnošću što su nam se putevi isprepleli kroz niz sretnih godina, opraštamo se ovih dana od drage Maje.

Kroči beskrajnim putem svjetlosti.