4
Autor Vlasta Prohaska

 „Kutijica za odRASTanje“, koju ste već primijetili u našim knjižarama, nije samo izvrstan vodič i podrška roditeljima u odgoju djece kako bi odrasla u zdrave i sretne ljude, već i humanitarni projekt  u kojem sudjeluje i Planetopija. 

DOBRO DJELO – POLA IZNOSA KUTIJICE DONIRA SE UDRUZI „SOS DJEČJE SELO HRVATSKA“

Cijena kutijice je 200 kn, a polovica iznosa donira se udruzi "SOS Dječje selo Hrvatska"koja već 30 godina pruža brižan dom djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Konkretno, za pokrivanje režijskih troškova SOS obitelji. Posebno izdanje  Kutijice za odRASTAnje dolazi u samo 300 primjeraka, a prodajom svih 300 primjeraka prikupit će se 30 000 kn.

 Kao partner projekta i jedina knjižara u kojoj možete kupiti „Kutijicu za odRASTanje“, u potpunosti se odričemo prihoda od prodaje u svojim knjižarama u Zagrebu, Puli i na web shopu.

Veseli nas što možemo podržati ovaj projekt kao i vaš interes za njega.  

 Što sadrži Kutijica za odRASTanje?

• knjigu odRASTanje o osobnom razvoju kroz ulogu roditelja i savjete o svjesnom odgoju autorice Mirte Primorac Šejić. 
 Tekstove prate inspirativne ilustracije dizajnerice Broken isn't bad.  

 • stilizirani odRASTanje notes za bilješke i podršku procesu odRASTanja

U svakoj kutijici dolazi jedna od 300 numeriranih kartica koja Vam osigurava popuste kod partnera, pa tako i 10% popusta za jednokratnu kupnju u našim knjižarama u Zagrebu i Puli (popust se ne primjenjuje na kupnju kutijice).

 

Posebno izdanje "Kutijice za odRASTanje“  dobrotvorni je projekt Vanje Varge iz agencije Djelovanje, u partnerstvu s Printly2love / Alfacommerce grafika & tisak