Messageearth helena christensen

Kolekcija GREETINGS BY HELENA CHRISTENSEN nova je linija predivnih eko čestitki danske kompanije Message Earth u suradnji s Helenom Christensen, poznatim supermodelom i fotografkinjom. Njezine predivne umjetničke fotografije u kombinaciji sa zelenom i održivom filozofijom ove kompanije najbolji su način da nekome iskažete svoju ljubav, brižnost i pažnju.

Čestitke su napravljene od 100% recikliranog papira, s bojama na bazi bilja i tiskane bez negativnog doprinosa CO2. Prozirni omot u kojem se čestitke nalaze napravljen je od 100% bio razgradive plastike, a Message Earth donira novac za pošumljavanje za svaku dvadesetu prodanu karticu. Izvrstan spoj danskog dizajna i održivosti, a s vašom porukom, svaka od ovih čestitki postaje predmet ljubavi.Čestitke su na preklop, fotografija ukrašava prednju stranu čestitke, dok je unutrašnjost rezervirana za vašu posebnu poruku.

Message Earth danska je kompanija čiji je zaštitni znak eko-dizajn čestitki, poklon kartica, bilježnica, postera i okvira. Kompanija je strastveno posvećena kombiniranju triju elemenata – dizajna, poruke i održivosti – tako kreiraju jedinstvene eko-proizvode zbog kojih se, kao kupac, osjećate dobro. Idejna osnivačica ove kompanije je dr. sc. Susanne W. Borg čija je ideja vodilja prenijeti poruku svijetu o nekim od gorućih problema održivosti s kojima se danas susrećemo. Tako je i nastalo ime te ideja za njihov logo - globus na poštanskoj markici.

Message Earth je u svijetu omiljeni brend svima koji vole dobar dizajn i koji kupnjom ovih proizvoda šalju poruku ljubavi i pažnje planeti Zemlji.