Margrit i psići

Miljenica svih ljubitelja životinja ponovno gostuje u Zagrebu! 

Margrit Coates vodeća je svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama. Svojim je pionirskim radom na području komuniciranja sa životinjama otvorila put za iscjeljenje životinja te postavila visoke standarde rada u ovom području.

 Autorica je šest knjiga od kojih su Komuniciranje sa životinjama te Glas životinja prevedeni na hrvatski jezik u izdanju Planetopije. Empatija koju ima prema životinjama, sposobnost komuniciranja s njima kao i njezine iscjeljujuće sposobnosti, postali su legendarni u Velikoj Britaniji.

Suosnivačica je klinike za prirodne metode liječenja životinja i ambasadorica nekoliko organizacija za zaštitu životinja - Voice for Asian Elephants, International Aid Welfare and protection of Animals, Mance Chance Horse Sancturay. Na sveučilištu Southampton držala je predavanja o ponašanju životinja. Hrvatskoj publici Margrit se ovim gostovanjem predstavlja već treći put, a za vas smo pripremili sljedeći program: 

PREDAVANJE

srijeda, 19.2. u 19 sati
Čemu nas uče životinje

Životinje nas pozivaju da se dublje zagledamo u svoju dušu i tako pronađemo put do unutarnjeg mira i ravnoteže. One nas uče pomnosti i otvaraju uvide u mogućnosti o kojima ranije možda uopće nismo razmišljali. Neprestano prateći i opažajući naše emocije i misli, životinje su naši najbolji učitelji, a njihovo prijateljstvo može nam pomoći da unaprijedimo vlastitu osjetljivost, empatiju i samorazvoj. One same, kao i naše ponašanje kada smo s njima, odražavaju ono što zaista jesmo i kako reagiramo i ophodimo se prema drugima. Margrit će na predavanju ispričati i priče svog bogatog iskustva i podijeliti vrijedne savjete životinja učitelja.

Predavanje se održava na engleskom jeziku uz prijevod. Makronova, Ilica 11/1, Zagreb

Ulaznica: 50 kn
Prodaja ulaznica u knjižari Planetopija, Ilica 68. 

INDIVIDUALNE KONZULTACIJE I TRETMANI ZA LJUBIMCE

četvrtak 20.2. i ponedjeljak, 24.2.
Termini prema individualnom dogovoru u trajanju od 45 minuta. 
Cijena: 450 kn. Informacije i prijave za individualne kontultacije i radionicu: info@makronova.com

RADIONICA

subota, 22.2. od 9:30 do 17 sati
Rad s iscjeljujućom energijom životinja
Cijena:  650 kn za prijave i uplate do 25.1. 2020. 
Cijena: 750 kn za prijave i uplate od 26.1. 2020. 

Fotografija:© Sandra Šimunović/Pixell