Materia naslovna
Autor Vlasta Prohaska

Odnedavno u ponudi imamo i proizvode s potpisom domaćeg branda Materia! 

Materia je moderni brend koji promovira uravnotežen lifestyle i dugovječnost kroz funkcionalne proizvode, svjesnost te ljubav i brigu osebi. Brend je pokrenula Maja Blažević iz strasti prema zdravom životu, paralelno s dugogodišnjom karijerom u jednoj od međunarodnih konzultantskih kuća. Kao zaposlenoj mami troje djece i pomajci još troje djece, uvijek je u potrazi za inteligentnim proizvodima koji olakšavaju život u hektičnom svijetu. Nakon karijere u PR svijetu, Maji se pridružila sestra Zrinka i sada zajedno grade priču o Materiji.

Inspirira ih što putem svoje platforme mogu pozitivno utjecati na okolinu i poticati druge da stvaraju nove, zdrave navike kako bi im život bio kvalitetniji. Trude se da svaki proizvod koji plasiraju bude podjednako estetski privlačan i funkcionalan. Žele ljudima uljepšati život, potaknuti ih na kvalitetniju brigu o sebi i inspirirati da kreiraju vlastite rituale blagostanja.

Chic prostirka za vježbanje by Materia san je svakog ljubitelja suptilne estetike, a odlikuje ju pročišćen, minimalistički dizajn, off-white boja i vrhunska kvaliteta. Dvoslojna i reverzibilna, izuzetno je fleksibilna i udobna, a njezina prianjajuća tekstura sprečava proklizavanje. Materijal je dovoljno mekan kako bi se smanjio pritisak na zglobove, ali i dovoljno čvrst da pruži stabilnost za sve vrste željenih aktivnosti. Izrađena je od visokokvalitetnog i eco-friendly TPE materijala debljine 6 mm koji se ne deformira pod pritiskom, što omogućuje ugodno i bezbrižno vježbanje. TPE (termoplastični elastomer) ima visoka izolacijska svojstva, stoga ne upija vlagu tijekom vježbanja, a uz to je vrlo ugodan na dodir te jednostavan za čišćenje i održavanje. Uz  prostirku dolazi i lanena torba u istoj boji, što olakšava pohranu i transport, pa je možete nositi i na putovanja.

Materia Daily Agenda x Well-being Diary moderan je rokovnik novog doba, jer fokus nije isključivo na dnevnim obavezama, već i na praćenju svakodnevnih navika i dobrobiti. Strukturiran je tako da je na početku kalendar za narednih 5 godina, odnosno do 2027., zatim slijedi središnji dio – tjedni pregled za cijelu godinu (52 tjedna) i nakon toga su prazne stranice za pisanje, crtanje, planiranje, motivaciju, inspiraciju i sl. U pnaru se nalazi i nekoliko citata koji mogu potaknuti na razmišljanje i akciju, a ponekad i na velike promjene. Materia Daily Agenda x Well-being Diary zamišljen je kao mjesto na kojem  možemo zapisivati svoje dnevne obaveze, privatne ili poslovne, i pratiti svoju dobrobit. Datumi nisu upisani pa s korištenjem planera možete započeti kad god želite.

Prostirke i dnevnik dostupni su u našim knjižarama u Zagrebu, Puli kao i online.