20151029 113846

Talijanski dizajn nadaleko

je poznat, a kada se estetika spoji s ekologijom dobivamo Essenti-ial ručne

torbe od impregnirane celuloze koje odsada možete kupiti u našoj

knjižari u Ilici 68.


Talijanski dizajn nadaleko je poznat, a kada se estetika spoji s ekologijom dobivamo Essenti-ial ručne torbe od impregnirane celuloze koje odsada možete kupiti u našoj knjižari u Ilici 68.

Essent-ial je renomirana talijanska modna marka poznata po izradi modnih i uporabnih predmeta od neuobičajenih materijala poput recikliranog i certificiranog papira i kartona te celuloznog vlakna koje se može prati. Upotrebom ovih materijala Essent-ial šalje poruku o važnosti zaštite okoliša te je sukladno tome prilagodio i svoj način proizvodnje. Torbe koje imamo u ponudi dolaze u nekoliko modela i veličina, napravljene su od impregnirane celuloze i mogu se prati na 30 stupnjeva.

Modeli dolaze u različitim bojama, od predivne crvene, duboko plave, ili one boje pijeska te jednostavne i uvijek elegantne bijele, sive i crne. Ove se ručne torbe jednostavno kombiniraju uz dnevne, ali čak i mnoge poslovne i večernje kombinacije.

Essenti-ialov slogan je raditi posao sa srcem jer njihova brižnost u poslovanju uzima u obzir emotivnu, humanu i duhovnu stranu života.
Zelena i osviještena moda je in.