Moja sretna hrana i sensa dan

Veseli nas što vas možemo pozvati na Sensa dan u sklopu kojeg će se održati i ragovor s fantastičnom foodblogericom Majom Brekalom povodom izlaska njezine prve kuharice  "Moja sretna hrana" 

U nedjelju, 28. 6. u parku Maksimir cijeli dan traje odličan program već tradicionalnog Sensa dana - mnogima omiljenog festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenom. Provjerite svakako sve što se nudi a mi vas pozivamo na jedan razgovor o hrani za tijelo, koji će nahranit će i dušu!

U zelenom kutku u prostoru iza info kućice, u 18 sati, održat će se i razgvoro s našom domaćom foodbloggericom "Delicious and Healthy by Maja" povodom izalska njezine prve kuharice "Moja sretna hrana" u izdanju Planetopije. Kako u život unijeti cjelovitu prehranu saznat ćete iz razgovora s autoricom kojeg vodi glavna urednica Sense Izabela Vrtar. Pozivam vas da se pridružite razgovoru i naravno na svako pitanje u vezi kulinarskih nedoumica Maja će vam rado odgovoriti, a bit će to i prilika da uz kupon ostvarite popust na kupnju knjige u našoj knjižari u Ilici 68.