Img 0270
Autor Planetopija

Upoznaj najtraženije eko-proizvode u našoj knjižari!

Boce za vodu

Zdrave i eko-boce za vodu od tritana, plastike koja ne sadrži BPA, dolaze u nekoliko modela, većih ili manjih dimenzija te boca za sport. Izvrsna zamjena za jednokratne plastične boce koje zagađuju okoliš.

Plant cup

Eko-chic 100% biorazgradiva šalica za kavu i čaj dobivena je recikliranjem otpadne mase prirodnog porijekla. Periva u perilici za suđe. S poklopcem za varijantu to go.

Eko-čestitke Anekko

Napravljene od recikliranih materijala, a prepoznatljive po zabavnom i simpatičnom švedskom dizajnu. Svaka sadrži i bio razgradivu trakicu sa sjemenkama livadnog bilja koje možete posaditi u svome vrtu.

100% veganske mirisne svijeće Nimbus

Ručno rađene i potpuno biljnog porijekla ove su eco-friendly svijeće izvrsna alternativa parafinskim svijećama. Ne sadrže GMO ni pesticide, a dolaze u čarobnim kombinacijama mirisa te tri različita pakiranja.

Kaleidoskopi Werkhaus

Povratak nekad omiljene igračke iz djetinjstva! Kaleidoskopi su ponovno in te jednako razveseljavaju i djecu i odrasle, mameći nas da zavirimo u ovaj čudesan šareni svijet.

Drvene igračke Wooden Story

Ekološke igračke inspirirane prirodom atraktivnog su i nježnog dizajna te prava radost za djecu i roditelje. Bebe ih mogu slobodno grickati dok im rastu zubići jer su premazane samo biljnim uljima, pčelinjim voskom i prirodnim bojama. 

Ekološke prostirke za jogu

Manduka, Jade, Eco Yoga i Dhanur neke su od najboljih svjetskih prostirki za jogu koje ćete pronaći u našoj knjižari. Visoko kvalitetne, udobne, lagane, izdržljive i eco-firendly. 

Jastuci za meditaciju 

Jastuci za meditaciju punjeni ljuspicama pira ili heljde osigurat će udobnost i ugodu svima koji meditiraju ili vole udobno sjediti na podu i održavati svoje mišiće zdjelice i kukove fleksibilnima.