Neal donald walsch

Prvi put na hrvatskom jeziku besplatni Online Masterclass s Nealom Donaldom Walschom. Prijaviti se ovdje. 

Bog koji govori ljudima? Koji ljudima odgovara na sva pitanja koja imaju o životu? Tijekom duboke životne krize, danas svjetski priznati autor bestselera Neale Donald Walsch, imao je upravo takvo iskustvo. Na ovom jednosatnom online masterclassu naučit ćete od Nealea kako je došlo do njegovih svjetski poznatih razgovora s Bogom. Također ćete naučiti neke od najnevjerojatnijih poruka te kako obogatiti svoj život na nezamislive načine.

Saznajte:

  • Zašto Bog uopće može razgovarati s nama.

  • Zašto u životu ne možete pogriješiti.

  • Zašto najgore krize sadrže najveće lekcije.

Kliknite OVDJE i rezervirajte svoje mjesto.

  • Organizatori: Ovaj novi program na hrvatsko tržište dovode Petra Brzović, certificirana hipnoterapeutkinja i voditeljica brojnih radionica; te tvrtka PSI Online iz Švicarske, specijalizirana za izdavanje online radionica poznatih svjetskih predavača. Zajednički nastupaju kao Younity Croatia.

  • Za sva pitanja u vezi programa obratite se na mail: croatia@younity.one

Neale Donald Walsch moderan je ambasador duhovnosti čije riječi dodiruju svijet na poseban način. Većinu svog života posvetio je profesionalnoj karijeri. Karijeru je započeo na velikim radio stanicama. Kasnije radio je kao novinar i publicist. Ali tada, krenulo je za Walscha vrijeme prepuno osobnih katastrofa, koje su mu iz temelja promijenile život. Izgorjela mu je kuća sa svim stvarima u njoj, u prometnoj nesreći slomio je vratni kralježak i zatim se i njegov brak okončao. Od tada živio je bez stalnog prebivališta, u šatoru, bez primanja, bez štednje i bez nade. U takvoj životnoj situaciji, jednog dana, Neale je doživio duboko mistično iskustvo koje mu je odvelo život u sasvim novom smjeru. To je iskustvo bilo temelj na kojem počivaju set knjiga "Razgovori s Bogom".

Neale je danas autor brojnih knjiga o duhovnosti i njezinoj upotrebi u svakodnevnom životu od kojih su na hrvatski prevedena sljedeća izdanja i možete ih kupiti u našoj knjižari, kao i na webhsopu: 

Razgovori s Bogom
Razgovori s Bogom: 2. dio
Razgovori s Bogom: 3. dio
Razgovori s Bogom: 4. dio
Devet promjena koje će promijeniti sve
Zajedništvo s Bogom

Oluja prije zatišja
Bog sutrašnjice