71477250 112907993444566 1544554657223802880 o

"Spoznaj snagu svog uma" novi je 4-dnevni besplatni online program dr. Joea Dispenze koji počinje 14.10. i možete ga pratiti i na hrvatskom jeziku. Prijava u tekstu. 

Dr. Joe Dispenza, svjetski je poznati predavač, istraživač iz područja neuroznanosti i autor bestselera Placebo ste vi, Stvorite novo ja i Ostvari svoje neograničene sposobnosti  čiji jedinstveni besplatni online program u Hrvatskoj započinje 14. listopada i možete se prijaviti OVDJE. 

U njemu dr. Dispenza predstavlja temeljne postulate svog rada: kako možemo koristiti um da bismo kreirali stvarnost kakvu želimo, bez obzira je li riječ o zdravlju, bogatstvu ili odnosima. 

Dr. Joe Dispenza je dugi niz godina znanstveno proučavao mogućnosti međusobne interakcije mozga, tijela, stvarnosti i misli. Na temelju rezultata stvorio je metodu kojom pruža mogućnost transformacije vlastitog život.  Prije samo nekoliko godina radionice Dr. Joea Dispenze bile su organizirane za stotinjak ljudi, dok danas ima i do 1500 polaznika i nerijetko su rasprodane u roku jednog dana. Svoju popularnost među domaćom publikom dokazao je i u rekordnom roku rasprodanim predavanjima i radionicom 2017. i 2018. godine u Zagrebu. Brojna su svjedočanstva o učinkovitosti njegove metode i mogućnosti utjecaja uma na genetiku i opće stanje organizma.

Na ovom online tečaju naučit ćete:

 - kako vaš način razmišljanja može promijeniti vaš život

 - ojačati svoje elektromagnetsko polje

- osloboditi se ovisnosti o životu kakvog ne želite ne želite imati

- reprogramirati svoje misli

- kako privući novu budućnost i povezati se s njom pomoću meditacije

 - kako ubrzati ostvarenje snova

 - spajati se s univerzalnim poljem beskrajnih mogućnosti

- usredotočiti svoju energiju na život koji uistinu želite.

Iskoristite ovu jedinstvenu mogućnost besplatnog 4-dnevnog online tečaju Dr. Joea Dispenze, prevedenog na hrvatski jezik.

 Kliknite OVDJE i rezervirajte svoje mjesto.

Organizatori: Ovaj novi program na hrvatsko tržište dovode: Petra Brzović, suradnica dr. Dispenze, certificirana hipnoterapeutkinja i voditeljica brojnih radionica; te tvrtka PSI Online iz Švicarske, specijalizirana za izdavanje online radionica poznatih svjetskih predavača.

Planetopija nije organizator ovog online programa,  već pružamo podršku kao izdavač knjiga i CD-a s meditacijama dr. Joea Dispenze da se preko nas prijavite na program. 

Za pitanja u vezi programa obratite se na mail : team@drjoedispenzahrvatska.com