Planetopija srijedom u makronovi
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Provjeri teme i predavače  8. ciklusa Planetopijinih srijeda u Makronovi!

 

Gdje: Makronova, Ilica 11/1, Zagreb  Kada: u 19 sati  

Ulaznica: 20 kn. Ulaznica za strano gostovanje Margrit Coates: 50 kn

 

RASPORED:

28.2. Uloga mikrobioma i imuniteta u holističkom pristupu liječenju raka - iskustva priznatog naturopatskog onkologa, dr.prof. Serge Jurasunas (Portugal)

7.3.  Prošli životi i život između života – upoznaj svoju dušu i živi svoju svrhu, Petra Brzović

21.3. Ikigai – japanska filozofija življenja, dr.sc. Lovro Škopljanac

28.3.  Djeca i emocije – kako pomoći djeci da bolje razumiju i upravljaju svojim emocijama, Tea Knežević

11.4. Kreni na detoks s Dunjom i Mariom - saznaj sve što te zanima, Dunja Gulin i Mario Valentić

18.4.  GMO - (iz)um bez (raz)uma, prof.dr.sc. Marijan Jošt

9.5.  Vuk koji je ispao iz knjige, lutkarska predstava za djecu kazališta „Lutonjica“

16.5. Glas životinja - gostovanje najpoznatije svjetske  iscjeliteljice i šaptačice životinjama, Margrit Coates (Velika Britanija)

O PREDAVAČIMA

Dr. prof. Serge Jurasunas, specijalist je naturopatske onkologije i jedan od predvodnika integrativne medicine. Više od četiri desetljeća radi s onkološkim pacijentima u svojoj klinici razvijajući nove protokole liječenja  koji uključuju znanja naturopatije, imunologije, nutricionizma.

Petra Brzović certificirana je transpersonalna i klinička hipnoterapeutkinja, regresoterapeutkinja te terapeutkinja Života između života sa završenom edukacijom Instituta Micheaela Newtona čija je i članica.

Dr.sc. Lovro Škopljanac, diplomirao je komparativnu književnost, anglistiku, japanologiju i konferencijsko prevođenje. Dobitnik je Fulbrightove stipendije.

Dunja Gulin autorica je online detoks škole kuhanja, knjige Detoks program od A do Ž te brojnih drugih kuharica na hrvatskom i engleskom jeziku.

Mario Valentić poznati je stručnjak za kondicijsku pripremu sportaša, osobni trener i fitness savjetnik te koautor knjige Detoks program od A do Ž.

Tea Knežević, magistra psihologije. Vodi Centar Proventus u kojem u radu s odraslima koristi znanja iz transakcijske analize, a u radu s djecom terapiju igrom.

Prof.dr.sc. Marijan Jošt, najistaknutiji je hrvatski znanstvenik poznavatelj problematike GMO-a te stručnjak za agrikulturnu genetiku, oplemenjivanje bilja i sjemenarstvo.

Natalija Pećarina, osnivačica prvog funkcionalnog kazališta za djecu “Lutonjica”, održati će lutkarsku predstavu prema slikovnici Vuk koji je ispao iz knjige.

Margrit Coates, vodeća je svjetska komunikatorica sa životinjama i iscjeliteljica. Iscjeljuje životinje, drži predavanja i vodi radionice diljem svijeta. Autorica je nekoliko knjiga te suosnivačica klinike za prirodne metode liječenja životinja.