Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 256-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebTeh Payment Gateway, te obratno.

WebTeh payment gateway i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Webteh Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 

American express Visa MasterCard

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca.

Osobnim podacima smatramo sve podatke kojima se utvrđuje identitet kupca ( ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja, broj telefona itd), i koji su nužni za ispunjenje naših obveza prema kupcima.

Nećemo dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Obavezujemo se informirati kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito davati kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Podatke koji se automatski bilježe pristupom na Internet stranicu www.planetopija.hr, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) imamo pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac nas je dužan obavijestiti o promjeni. U slučaju promjene o kojoj nismo obaviješteni, ne odgovaramo za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu www.planetopija.hr te na sve stranice unutar planetopija.hr domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na planetopija.hr domeni, za koje stranice nismo nadležni niti odgovorni te za koje stranice ne prikupljamo i ne obrađujemo podatke korisnika.

Osim u slučaju elektronske narudžbe, u drugim slučajevima nećemo kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo našim djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Vaša Planetopija