Snježana Vojvodić Schuster
Dugi niz godina, počevši od studentskih dana, posvetila sam edukaciji trudnica, ali trudnoću sam istinski proživjela tek kad sam sama zatrudnjela. Tada sam shvatila što to doista znači, kako se žena mijenja i osjeća, ne samo u fizičkom smislu nego i u odnosu prema okolini.
Viši fizioterapeut i diplomirani arheolog.
Zaposlena je u Općoj bolnici Sveti Duh gdje provodi zaštitu zdravlja žena u području fizioterapije u ginekologiji i porodništvu. Radi i na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu na Studiju fizioterapije kao predavač u području bazične struke i šire. Suradnik je u edukaciji trudnica u Ustanovi za obrazovanje odraslih Makronova i Poliklinici Vili.
Osobito je zanima zdravlje žena i položaj obitelji u Hrvatskoj, kao i obrazovanje mladih u području zdravstvene kulture i općih kulturnih karakteristika ovog geografskog područja, s posebnim osvrtom na antropološke analize stanovnika ovog područja Europe.
Trenutno je na doktoratu iz arheologije s područja antropoloških analiza skeleta iz arheoloških lokaliteta. Voditeljica je Kluba trudnica i majka jednog dječaka kojem kroz odgoj želi pokazati da je najveća sreća u životu znati željeti, imati viziju i živjeti u skladu sa prirodom!
Osobna misao vodilja: ZAMISLI! OSTVARI!