Matilda Ivaniš Knez
Uživam u izradi preparata i terapijama sa svojim klijenticama. Sretna sam što radim posao koji je najuže vezan za eterična ulja i educiranje ljudi. Zaposlena sam u poduzeću Biovega kao savjetnica i edukatorica za eterična ulja Primavera Life.
OduvIjek sam voljela biljke i boravak u prirodi. Obožavala sam brinuti o cvijeću u obiteljskom vrtu i već sam tada uočila da me rijetko što toliko ispunjava i inspirira kao mirisi iz prirode. Kada sam, na trećoj godini fakulteta, otkrila eterična ulja i shvatila da su mi na taj način dostupni potpuno prirodni mirisi iz najrazličitijih krajeva, otvorio mi se potpuno novi svijet. Od tada intenzivno proučavam eterična ulja i njihovo djelovanje na sve naše razine. Uživam u izradi preparata i terapijama sa svojim klijentima.
Sretna sam što radim posao koji je blisko povezan s eteričnim uljima i educiranjem ljudi. Zaposlena sam u poduzeću Biovega kao savjetnica i edukatorica za eterična ulja Primavera Life. Završila sam nekoliko licenciranih Primavera Life edukacija te školu za aromaterapiju Aromavita, u kojoj sada i predajem Aromakozmetiku. Pri Biovegi vodim tri seminara namijenjena obučavanju stručnog osoblja (aromaterapeuta, kozmetičara i masera), a u suradnji s Makronova centrom organiziram seminare za građanstvo.
U slobodno vrijeme volim putovati, čitati, pohađati najrazličitije seminare (od kuhanja do psihologije) i provoditi vrijeme sa suprugom, obitelji i prijateljima.