25. srpnja 2017

Predavanje rasprodano!

W1siziisijiwmtcvmdcvmjcvnzc0nmjmytl0zf9kci5qb2vfchjlzgf2yw5qzs5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijc4mhg0mdajil1d?sha=5afcc9db041a8dc8
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Dr. Joe Dispenza, autor bestselera Placebo ste vi i Stvorite novo ja, ljudima diljem svijeta prenosi znanje kako se sami možemo ozdraviti umom i stvoriti novo ja. "Čudotvorno“ izlječenje nije moguće samo izvanrednim, odabranim pojedincima. Ono je moguće svakome, ali čudotvorni morate postati VI.

A kako to postati saznat ćete na predavanju legendarnog dr. Dispenze u Zagrebu, 30.10. u kinu Europa. Saznaj više o predavanju i ulaznicama. 

Najveća imena u povijesti čovječanstva bila su nepokolebljivo posvećena viziji budućnosti iako u svojoj neposrednoj okolini nisu imali nikakvu potvrdu ili naznaku da je takva budućnost moguća. No njihov um nije bio ograničen sadašnjim trenutkom – oni su doslovno bili ispred svog vremena.

U posvećenosti svojoj viziji leži i tajna učenja planetarno popularnog autora, istraživača i predavača dr. Joea  Dispenze kojeg ove jeseni imamo čast ugostiti u Zagrebu! Da bismo ostvarili svoje snove – bolje zdravlje, novu vezu, kreativan posao ili duboko duhovno iskustvo – trebamo ih stvoriti već sada, kaže dr. Dispenza. Trebamo početi misliti, osjećati i živjeti tu novu stvarnost u sadašnjem trenutku, prije nego se ona doista ostvarila! Vibracija novog ja koju na taj način odašiljemo u kvantno polje prije ili kasnije materijalizirat će se u sadašnjem trenutku i naš će san postati stvarnost.

Ovdje se ne radi o magičnoj piluli niti procesu koji se događa preko noći. Za novo ja potrebno je uložiti vrijeme i trud, odbaciti uvjerenja, osjećaje i ponašanja koji su nas u prošlosti ograničavali i hrabro krenuti na putovanje koje će vam pokazati beskraj mogućnosti! Ako je rezultat ostvarenje „nemogućeg“, hoćemo li dozvoliti da nas išta zaustavi u tome?

Predavanje OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

ponedjeljak, 30.10 u 19 sati Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb

Rana cijena ulaznice do 15.9.: 340 kn i 280 kn

Redovna cijena ulaznice od 15.9.: 375 kn i 310 kn

Ulaznice u prodaji od početka kolovoza u knjižari Planetopija, Ilica 68 i online https://joedispenzazagreb.kupiulaznicu.hr/

Predavanje sa simultanim prijevodom na hrvatski. 

Dr. Joe Dispenza proputovao je cijeli svijet podučavajući ljude znanosti promjene. Napredak i promjene koje postižu njegovi učenici, podvrgnute su rigoroznim znanstvenim testovima, između ostalog skeniranjem rada mozga i srca te analizom krvi.Na predavanju će dr. Dispenza predstaviti rezultate ovih istraživanja koja pokazuju kako su se polaznici izliječili od kroničnih bolesti, doživjeli interdimenzionalna iskustva te komunikaciju s drugim prostranstvima.

Svijet se mijenja. Ovo je trenutak u povijesti u kojem nije dovoljno samo znati, ovo je trenutak u kojem treba znati kako! Saznajte osnovne postavke o tome kako postići nesvakidašnje rezultate, ostvariti svoje neograničene sposobnosti te stvoriti život kakav želite!

U NAJAVI

Povodom dolaska dr. Joea Dispenze u Zagreb, obavljujemo njegovu novu knjigu Ostvari svoje neograničene sposobnosti – kako obični ljudi postižu čudesno te CD set za meditaciju na hrvatskom Stvorite novo ja.

 

Partner u ostvarivanju neograničenih sposobnosti:

bio&bio

Komunikacijski partneri:

Holistički centar zdravlja Zivia  Ana Bučević SAFARI DUHA  Citajknjigu.com HealthyFit by Mario Valentić Naturala.hr ● Centra uspjeha: udruga za osobni razvojGovinda: mjesto svjesnog pokreta i dahaNajboljeknjige.com