Margrit coates najava dolaska 2020

Miljenica svih ljubitelja životinja ponovno gostuje u Zagrebu! 

Margrit Coates vodeća je svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama. Svojim je pionirskim radom na području komuniciranja sa životinjama otvorila put za iscjeljenje životinja te postavila visoke standarde rada u ovom području.

 Autorica je šest knjiga od kojih su Komuniciranje sa životinjama te Glas životinja prevedeni na hrvatski jezik u izdanju Planetopije. Empatija koju ima prema životinjama, sposobnost komuniciranja s njima kao i njezine iscjeljujuće sposobnosti, postali su legendarni u Velikoj Britaniji.

Suosnivačica je klinike za prirodne metode liječenja životinja i ambasadorica nekoliko organizacija za zaštitu životinja - Voice for Asian Elephants, International Aid Welfare and protection of Animals, Mance Chance Horse Sancturay. Na sveučilištu Southampton držala je predavanja o ponašanju životinja. Hrvatskoj publici Margrit se ovim gostovanjem predstavlja već treći put, a za vas smo pripremili sljedeći program: 

PREDAVANJE

srijeda, 19.2. u 19 sati
Čemu nas uče životinje
Saznajte više o porukama koje nam životinj prenose, kojim nas vrijednostima uče, što donose u naš život i kako nas čine boljima. 
Makronova, Ilica 11/1, Zagreb

Ulaznica: 50 kn
Prodaja ulaznica u knjižari Planetopija, Ilica 68. 

INDIVIDUALNE KONZULTACIJE I TRETMANI ZA LJUBIMCE

četvrtak 20.2. i ponedjeljak, 24.2.
Termini prema individualnom dogovoru u trajanju od 45 minuta. 
Cijena: 450 kn. Informacije i prijave za individualne kontultacije i radionicu: info@makronova.com

RADIONICA

subota, 22.2. od 9:30 do 17 sati
Rad s iscjeljujućom energijom životinja
Cijena:  650 kn za prijave i uplate do 25.1. 2020. 
Cijena: 750 kn za prijave i uplate od 26.1. 2020.