Seagull 623520 640

U srijedu, 3.5. u Splitu počinje prvi Mediteranski festival knjige na kojem i mi sudjelujemo! Očekujemo vas u velikoj dvorani Gripe s naslovima sniženim i do 80%!

 

Mediteranski festival knjige – mfk

velika dvorana Gripe, Split

3-7/5/17

sri/čet/ned 10 – 20h

pet/sub  10 – 21h

ulaz slobodan

 

Mediteranski festival knjige ili skraćeno mfk, cjeloviti je festival knjige koji će, od 3. do 7. svibnja u velikoj dvorani Gripe u Splitu, na jednom mjestu združiti izdavače knjiga, autore i - sve ljubitelje pisane riječi.

Ulaz je slobodan, a posjetitelje tijekom 5 dana trajanja Festivala očekuje vrlo raznolik program koji će se održavati na čak 3 pozornice. Program je podijeljen na dnevni i večernji dio, a prati nekoliko programskih linija kao što su primjerice 'Mediteranski brevijar' ili 'Dalmacija u mom fokusu'.

Osim zanimljivih panel diskusija, susreta s autorima i promocija novih naslova, posjetitelji će imati priliku i nabaviti knjige po promotivnim cijenama. Izbora neće manjkati s obzirom da će na Festivalu sudjelovati više od 60 nakladnika iz Hrvatske te će biti predstavljeno preko 10.000 novih naslova.

Mediteranski festival knjige organizira Zajednica nakladnika i knjižara HGK, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i Grada Splita te uz potporu brojnih partnera kao što su Javna ustanova Športski objekti Split, Turistička zajednica Grada Splita, Foto klub Split, Hotel Zagreb - Split, Cukarin Gripe, Slobodna Dalmacija, Jutarnji list, Europlakat, Mandis, HDS ZAMP, INA, Galeb, Barcaffè Black&Easy, CedevitaGo i Kala.

Više informacija na www.mfk.hr